Vergaderen

Vergaderen en trainen met een grasspriet tussen je tenen

Vergaderen in de Potstal
Zoek je een inspirerende locatie om te vergaderen? Kom dan vergaderen of trainen in de Potstal op Erve de Pas! Deze authentieke stal uit 1905 is volledig gerenoveerd en onderdeel van Natuurmonumenten. Waar vroeger de kalfjes stonden, is het nu een inspirerende plek voor vergaderingen en trainingen tot 16 personen. Bijeenkomsten kunnen in informele setting tot 50 personen. Via de grote openslaande deuren kom je op een privé terras met uitzicht op de moestuin, de oude enk en het bos.
De zaalhuur bedraagt € 125,- per dagdeel en € 175,- per dag.

Bijeenkomst in de Natuurschuur
De voormalige stal uit 1932 is verbouwd tot een sfeervolle ruimte met behoud van de gebinten en grote baander deuren voorzien van glas. In de Natuurschuur voel je verbinding met de natuur en heb je zicht op de schapenweide en oude eikenbomen. Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen tot 12 personen of bijeenkomsten in een informele setting tot 25 personen.
De zaalhuur bedraagt € 115,- per dagdeel en € 175,- per dag.

Teambuilding
Wil je tijdens je bijeenkomst de natuur in voor de nodige ontspanning of een originele teambuilding, boek dan een workshop schapen drijven, wandeling met de boswachter of reeën excursie. Aan het einde van de dag drink je een borrel in de Herberg of bij de vuurplaats die naast de Potstal ligt.

In de Potstal en Natuurschuur zijn een beamer, (LCD)scherm, draadloos internet, flipover en vergaderkoffer aanwezig. Je kunt zelf koffie of cappuccino maken en er staan flessen mineraalwater, zoete lekkernijen, noten en rauwkost. Dit alles is inbegrepen in onze vergaderarrangementen.

4-uur vergaderarrangement

Een ochtend of middag vergaderen.

Prijs: € 21,50 per persoon.
Exclusief zaalhuur
Toeslag uitgebreide lunch: €24,50 per persoon

8-uur vergaderarrangement

Een hele dag vergaderen inclusief een uitgebreide lunch, lekkernijen en snack.


Prijs: € 49,50 per persoon.
Exclusief zaalhuur

12-uur vergaderarrangement

Een hele dag vergaderen inclusief uitgebreide lunch en een herbergdiner (vanaf 12 personen).

Prijs: € 89,00 per persoon.
Exclusief zaalhuur