vergaderen

vergaderen en trainen met een grasspriet tussen je tenen

Vergaderen in de Potstal
Zoek je een inspirerende locatie om te vergaderen? Kom dan vergaderen of trainen in de Potstal op Erve de Pas! Deze authentieke stal uit 1905 is volledig gerenoveerd en onderdeel van Natuurmonumenten. Waar vroeger de kalfjes stonden, is het nu een inspirerende plek voor vergaderingen en trainingen tot 16 personen. Bijeenkomsten kunnen in informele setting tot 50 personen. Via de grote openslaande deuren kom je op een privé terras met uitzicht op de moestuin, de oude enk en het bos.
De zaalhuur bedraagt € 95,- per dagdeel of € 150,- per dag.

Bijeenkomst in de Natuurschuur
Of huur de Natuurschuur! Deze voormalige varkensstal is nu een sfeervolle lichte ruimte met oude gebinten en grote baander deuren voorzien van glas. In de Natuurschuur voel je de verbinding met de natuur en houden de vos, uil, specht, korhoender en boommarter een oogje in het zijl! Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen tot 8 personen of bijeenkomsten in een informele setting tot 20 personen.
De zaalhuur bedraagt € 85,- per dagdeel of € 125,- per dag.

Teambuilding
Wil je tijdens je bijeenkomst de natuur in voor de nodige ontspanning of een originele teambuilding, boek dan een workshop schapen drijven, kookworkshop “eten uit de natuur”, wandeling met de boswachter of reeën excursie. Aan het einde van de dag drink je een borrel bij de vuurplaats die naast de Potstal ligt. Wij bereiden ondertussen een heerlijke streekmaaltijd.

In de Potstal en Natuurschuur zijn een beamer, (LCD)scherm, draadloos internet, flipover en vergaderkoffer aanwezig. Je kunt zelf koffie of cappuccino maken en er staan karaffen water, koekjes, muesli repen en fruit klaar. Dit alles is inbegrepen in onze vergaderarrangementen.

4-uur vergaderarrangement

Een ochtend of middag vergaderen.
(lunch of maaltijd optioneel)

Prijs: € 19,50 per persoon.
Exclusief zaalhuur

Toeslag uitgebreide lunch: €19,50
Toeslag Herbergmaaltijd: €24,50

8-uur vergaderarrangement

Een hele dag vergaderen inclusief uitgebreide lunch.


Prijs: € 44,00 per persoon.
Exclusief zaalhuur

12-uur vergaderarrangement

Een hele dag vergaderen inclusief uitgebreide lunch en een herbergmaaltijd.

Prijs: € 69,00 per persoon.
Exclusief zaalhuur