vergaderen

vergaderen en trainen met een grasspriet tussen je tenen

Zoek je een inspirerende locatie om te vergaderen? Kom dan vergaderen of trainen in de Potstal op Erve de Pas! Deze authentieke stal uit 1905 is volledig gerenoveerd en onderdeel van Natuurmonumenten. Waar vroeger de kalfjes stonden, is het nu een inspirerende plek voor vergaderingen en trainingen. Via de grote openslaande deuren kom je op een privé terras met uitzicht op de moestuin, de oude enk en het bos.

Wil je tijdens je bijeenkomst de natuur in voor de nodige ontspanning of een originele teambuilding, boek dan een workshop schapen drijven, kookworkshop “eten uit de natuur”, wandeling met de boswachter of reeën excursie. Aan het einde van de dag drink je een borrel bij de vuurplaats die naast de Potstal ligt. Wij bereiden ondertussen een heerlijke streekmaaltijd.

In de Potstal is een LCD scherm, draadloos internet, flipover en vergaderkoffer aanwezig. Je kunt zelf koffie of cappuccino maken en er staan karaffen water, koekjes, muesli repen en fruit klaar. Dit alles is inbegrepen in onze vergaderarrangementen.

4-uurs vergaderarrangement

Een ochtend of middag vergaderen.
(lunch of maaltijd optioneel)

Prijs: € 19,50 per persoon.
Exclusief zaalhuur: € 150,-

Toeslag uitgebreide lunch: €19,50
Toeslag Herbergmaaltijd: €24,50

8-uurs vergaderarrangement

Een hele dag vergaderen inclusief uitgebreide lunch.


Prijs: € 44,00 per persoon.
Exclusief zaalhuur: € 150,-

12-uurs vergaderarrangement

Een hele dag vergaderen inclusief uitgebreide lunch en een herbergmaaltijd.

Prijs: € 69,00 per persoon.
Exclusief zaalhuur: € 150,-