eten & drinken

puur en eerlijk eten uit de streek

In de herberg houden we van puur en eerlijk eten zonder fratsen! Allemaal smaakvol en ambachtelijk bereid met de mooiste producten uit de streek. Bij voorkeur biologisch en met ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. Want waarom zou je iets van ver halen als we lokaal de lekkerste ingrediënten hebben?

Kruiden halen we uit onze eigen kruidentuin en groentes komen uit de streek. Op koffiedik kweken we oesterzwammen en net als in een ver verleden wekken we groente en maken compote van vers fruit. Vlees, vis en gevogelte komen van de biologische boerderijwinkel. Dat is duurzaam, een stuk gezonder en dat proef je! 

In de herberg hebben we een beperkte capaciteit en kunnen aan de stamtafel een gezelschap tot maximaal 10 personen ontvangen. Reserveer dus tijdig! Vanaf 20 personen is het ook is het mogelijk om de Potstal of Natuurschuur te huren voor een lunchbuffet, uitgebreide borrel of outdoor cooking diner.

koffietijd

Begin de dag goed met een ontspannende boswandeling. Geniet daarna van een cappuccino, verse munt thee of warme chocolademelk in de Herberg. Proef de iconische appeltaart van Natuurmonumenten, een vegan wortel taartje of Twentse arretjescake.

lunchen

Oerbrood dat rijkelijk belegd is, een heerlijke seizoen soep, gezonde salade of huisgemaakte quiche. Wat je ook kiest, al onze gerechten worden ambachtelijk bereid en zijn puur, eerlijk en vol van smaak! 
Reserveer een tafel als je zeker wilt zijn van een plek in de herberg!

borrelen

Na een lange wandel- of fietstocht is het heerlijk om neer te strijken in de Herberg of op het terras. Geniet van een biologisch biertje van de tap of goed glas wijn. Bestel een uitbundige borrelplank, borrelbrood of bitterbal. Geen zin om te koken? Schuif dan aan voor een stevige en smaakvolle Herberg maaltijd.