eten & drinken

puur en eerlijk eten uit de streek

In de herberg houden we van puur en eerlijk eten zonder fratsen! Allemaal smaakvol en ambachtelijk bereid met de mooiste producten uit de streek. Bij voorkeur biologisch en met ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. Want waarom zou je iets van ver halen als we lokaal de lekkerste ingrediënten hebben?

Groentes verbouwen we in onze eigen moestuin en kruiden halen we uit de kruidentuin. Op koffiedik kweken we oesterzwammen en net als in een ver verleden wekken we groentes en maken compote van vers fruit. Vlees, vis en gevogelte komen van de biologische boerderijwinkel. Dat is duurzaam, een stuk gezonder en dat proef je! 

Zoek een plekje in de Herberg en begin de dag goed met kop koffie. Ga lekker lunchen of uitbundig borrelen. Geen zin om te koken? Schuif einde middag aan de stamtafel en eet net als vroeger “wat de pot schaft”. Geniet van een stevige en smaakvolle herberg maaltijd!

koffietijd

Begin de dag goed met een ontspannende boswandeling. Geniet daarna van een cappuccino, verse munt thee of warme chocolademelk in de Herberg. Proef de iconische appeltaart van Natuurmonumenten, een vegan wortel taartje of een warme crêpe met compôte

lunchen

Oerbrood dat rijkelijk belegd is, een heerlijke seizoen soep, gezonde salade of huisgemaakte quiche. Wat je ook kiest, al onze gerechten worden ambachtelijk bereid en zijn puur, eerlijk en vol van smaak! 
Reserveer een tafel als je zeker wilt zijn van een plek in de herberg!

borrelen

Na een lange wandel- of fietstocht is het heerlijk om neer te strijken in de Herberg of op het terras. Geniet van een biologisch biertje van de tap of goed glas wijn. Bestel een boeren borrelplank, borrelbrood of bitterbal. Geen zin om te koken? Schuif dan aan voor een stevige en smaakvolle Herberg maaltijd.


menukaart