Eten & Drinken

puur en eerlijk eten uit de streek

In de herberg houden we van puur en eerlijk eten zonder fratsen! Allemaal smaakvol en ambachtelijk bereid met de mooiste producten uit de streek. Bij voorkeur biologisch en met ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. Want waarom zou je iets van ver halen als we lokaal de lekkerste ingrediënten hebben?

Kruiden halen we uit onze eigen kruidentuin en groentes komen uit de streek. Net als in een ver verleden wekken we groente en maken compote van vers fruit. Vlees, vis en gevogelte komen van de boerderijwinkel. Dat is duurzaam, een stuk gezonder en dat proef je! 

Groepen:
In de herberg hebben we een beperkte capaciteit en kunnen aan de stamtafel een gezelschap tot maximaal 12 personen ontvangen. Reserveer dus tijdig!
Wil je een informele bijeenkomst, verjaardag of familiedag organiseren tot 25 personen. Huur dan overdag de Natuurschuur! Wij zorgen voor een heerlijke streeklunch of uitbundige borrelplanken en jullie kunnen zelf dranken pakken uit de goed gevulde koelkast.
Vanaf 25 tot 50 personen is het mogelijk om de Potstal te huren tot 22.00 uur voor een lunchbuffet, uitgebreide borrel of outdoor cooking diner met bediening.
Op zondag is het huren van een ruimte maar beperkt mogelijk i.v.m. de drukte. Vraag naar de mogelijkheden!
Het is niet mogelijk om een ruimte te huren zonder catering vanaf Herberg de Pas.

koffietijd

Begin de dag goed met een ontspannende boswandeling. Geniet daarna van een cappuccino, verse munt thee of warme chocolademelk in de Herberg. Proef onze huisgemaakte havermout plaatkoek met roodfruit of traditionele Twentse arretjescake.

lunchen

Oerbrood dat rijkelijk belegd is, een heerlijke seizoen soep, gezonde salade of huisgemaakte quiche. Wat je ook kiest, al onze gerechten worden ambachtelijk bereid en zijn puur, eerlijk en vol van smaak! 
Reserveer een tafel als je zeker wilt zijn van een plek in de herberg!

borrelen

Na een lange wandel- of fietstocht is het heerlijk om neer te strijken in de Herberg of op het terras. Geniet van een biologisch biertje van de tap of goed glas wijn. Bestel een uitbundige borrelplank, borrelbrood of bitterbal.